Ingrid Lill | Kalklejevej 6 |4160 Herlufmagle | tel.: 0045 26853314 | mail: ingrid@fraulill.dk | CVR DK 29472335      Privatlivspolitik

fraulill design & illustration

Lill Universe blog

Privatlivspolitik

Dette website ejes af Ingrid Lill, Kalklejevej 6, 4160 Herlufmagle. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller køber ydelser, lagrer jeg data om dig.

Data anvendes til følgende formål

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig nyhedsbrevet. Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

 

Dataopbevaring og sletning af data

Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Kategorier af personoplysninger

Jeg lagrer og anvender flg. kategorier af personoplysninger:
Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

 

Kilder

Jeg har fået dine oplysninger:

 • Direkte af dig viatilmelding til mit nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.

 • Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter, kurser eller ydelser.

 • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier.

 • En af mine databehandlingssystemer (Billetto eller Mailchimp).

 

Behandlingsgrundlag

Jeg er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:

 • Min legitime interesse i at markedsføre min virksomhed.

 • For at jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.

 • For at jeg kan overholde en retlig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven.

 

Modtagere

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

 • Billetto til ticketing

 • Zoom til registrering på video-konference

 • Mailchimp til udsendelse af newsletter

 • Crashplan, som er min backup-software

 • Gmail / Google

 

 

Opbevaring

Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med nyhedsbreve:

Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:

I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg ligger inde med om dig.

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger kan du også sende mig en anmodning herom på ingrid@fraulill.dk

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.