Grafisk referat
På workshops, konferencer, temadage...

 Jeg skitserer hvad jeg ser OG hvad der bliver sagt. Det er en god metode at samle op på vigtige pointer fra diskussioner og formidle indhold på en interessant og sympatisk måde.

 

Hvordan fungerer det?

Jeg er med på eventet og tegner løbende. Jeg lytter med og tegner det som foregår i rummet. Hvis jeg er med i en arbejdsgruppe, så taler jeg med deltagerne, viser min tolkning af deres bidrag, og prøver at skabe et billede for et fælles forståelse.
Efter aftale tegner på stort papir som er synligt i rummet, eller "som en flue på væggen" på min iPad. Et fortløbende referat, eller "highlights" som kan postes på de sociale medier.

 

Hvad får i ud af det?

Synligørelse af det som foregår på eventet, som vil ellers gå tabt – diskussionsbidrag, erkendelser, gode metaforer. Jeg laver også nogle humoristiske portrætter en gang imellem som er hyggeligt at se på.
Jeg gemmer illustrationerne i pdf-format som i kan skrive ud eller sende til deltagerne. I kan også få  illustrationerne enkeltvis i højopløselig format så du kan bruge dem til publikationer, putte dem i rammer som vægdekoration, på hjemmesiden osv.

 

Hvad koster det?

Startpris er 6000 kr. plus moms for ca. 3 timer tegning on location og efterbearbejdning af tegningerne.
En hel dag koster 10 000 kr plus moms.
Dertil kommer rejseomkostninger.

 

Eksempler

Ingrid Lill | Kalklejevej 6 |4160 Herlufmagle | tel.: 0045 26853314 | mail: ingrid@fraulill.dk | CVR DK 29472335      Privatlivspolitik

fraulill design & illustration

Engelsk