LIDT MERE OM MIG

Jeg  bor  på landet i nærheden af Næstved i et gammelt husmandssted med min familie, hvor jeg sidder i et skønt atelier i den ombyggede lade.

 

Du kan se mine malerier og andre kunstprojekter på www.ingridlill.dk

 

Jeg har lavet design i mere end 20 år, og jeg elsker det stadigvæk. Der er sket utrolig meget spændende i designbranchen, siden jeg har læst visuel kommunikation i Tyskland for mange år siden.

De sidste år er jeg dog kommet tilbage til min gamle favorit –nemlig  tegning i mange former. Nu er det oftest en forbindelse af håndtegnede skitser og webdesign.

Jeg har været grafisk designer og art direktor i store og små reklamebureauer i Frankfurt, Madrid og Berlin og har lavet corporate design, tryksager og hjemmesider  for vidt forskellige  virksomheder fra  IT-Branchen til kulturinstitutioner.

Efter jeg er flyttet fra Berlin til Danmark i 2001 har jeg været art direktor hos  Graphic Solutions, Ringsted og Fipotex, Kolding, hvor jeg opdagede den hel ny verden af tekstildesign. Mine blomster,  striber, julenisser og dødningehoveder på papkasser og sofapuder blev solgt i butikkerne i hele Europa,
 

LIDT OM MIG

Ingrid Lill | Kalklejevej 6 |4160 Herlufmagle | tel.: 0045 26853314 | mail: ingrid@fraulill.dk | CVR DK 29472335      Privatlivspolitik

fraulill design & illustration

Engelsk